Активности

Кризно комуницирање во време на пандемијата COVID – 19 во регионот на Југоисточна Европа

Posted on

Помогнати од нашата партнерска организација, EuroDEMOS од Романија, вториот проект од серијата вебинари посветени на пандемијата го посветивме на кризното комуницирање, стекнатото искуство и научените лекции од регионот. Водени од Бојан Стојковски, долгогодишен новинар и искусен фриленсер, специјалистот за односи со јавност и нови медиуми Бојан Кордалов и директорката на одделот за меѓународни програми на […]