Активности

Кризно комуницирање во време на пандемијата COVID – 19

Posted on

Кризна комуникација во време на пандемија: Како до најефикасно пренесување на клучните пораки до јавноста и максимизирање на комуникацискиот ефект? Што претставуваат кризните комуникации, кои се вистинските канали за пренесување на пораките до клучната публика? Какво е местото на социјалните мрежи во процесот на кризно комуницирање? Тоа се прашањата на клои одговори побаравме од најискусните, […]

Активности

Публикум Ин со серија вебинари активно придонесува кон изнаоѓањето на решенија на предизвиците предизвикани од пандемијата на корона-вирусот

Posted on

„Институтот Публикум Ин“ од 10 август годинава, ќе започне со реализација на серија вебинари посветени на најважните прашања кои имаат исклучително големо влијание врз општеството, особено во време на пандемијата на корона- вирусот. Помогнати од етаблирани професионалци и искусни стручни лица, „Публикум Ин“ ќе се посвети на комуникациите, начинот на пренесување на информациите, борбата со […]